Workshop Mindset voor ouders

07-02-2018
Wij nodigen alle opvoeders uit om te komen luisteren naar René Lous van het Talentenlab. Hij geeft woensdag 7 februari een Workshop van 19.30 tot 21.30 uur in de aula van de school.

Is je kind ongemotiveerd voor school en leren? Gaat hij (of zij) uitdagingen het liefst uit de weg? Geeft hij snel op bij tegenslagen, fouten of onvoldoendes? Voelt hij zich dom wanneer hij hard moet werken om iets onder de knie te krijgen? Kan hij niet tegen kritiek en wil hij graag de beste zijn? Heb je het idee dat jouw leerling zijn talenten niet optimaal benut?  

Dan wordt hij waarschijnlijk belemmerd door een vaste mindset. 

De term Mindset staat voor de manier waarop mensen denken over hun intelligentie, talenten en kwaliteiten. Professor Carol Dweck ontdekte dat een vaste mindset de ontwikkeling belemmert, terwijl een groeimindset zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en een passie voor leren 

Tijdens deze presentatie leer je wat de invloed van mindset is op verschillende aspecten van je leven. Je krijgt concrete tips en handvatten om een groeimindset bij je kinderen (en jezelf) te stimuleren.