Schoolgids 2021-2022
Schoolgids 2021-2022
Hierin vind je ook ons schoolondersteuningsplan.

Schoolplan
Schoolplan St. Jan 2020-2024.pdf

Kalender 2021-2022
Kalender ouders 2021-2022.pdf

Schooltijden schooljaar 2021-2022
ma-di-wo-do-vr
van 8.30 uur (inloop vanaf 8.20 uur)
tot 14.15 uur

Schooltijden voorschool 2021-2022
ma-di-do-vr
van 8.30 uur (inloop vanaf 8.20 uur)
tot 12.30 uur

Afwijkende schooltijden i.v.m. vieringen of studiedagen vind je op Social schools.

Verlofaanvraag Klik hier voor meer informatie over de verlofaanvragenProtocollen

Voorschool
Nieuwsgierig naar onze voorschool? 
Maak een afspraak met juf Nici voor een rondleiding. 

aanmelden voorschool

Mocht je algemene vragen hebben over de voorschool kun je contact opnemen met Delta-Voorschool. 
Telefoonnummer0162-464770
E-mailadresdelta-voorschool@xs4all.nl
Over Delta-onderwijs
Brede dorpsschool St. Jan is onderdeel van Delta-onderwijs. Op onze 19 verschillende scholen, allemaal in de gemeente Oosterhout, zorgen we samen voor bevlogen onderwijs voor de wereld van morgen. We begeleiden uw kind(eren) en ongeveer 4500 andere basisschoolleerlingen in Oosterhout en omliggende dorpen heel graag in hun ontwikkeling tot gelukkige, bewuste en zelfstandige wereldburgers.

Op onze scholen vind je veel verschillen en dat koesteren we bij Delta-onderwijs. Op die manier is er in Oosterhout en omgeving altijd een school die bij uw kind(eren) en bij u als ouder past. Overeenkomsten zijn er natuurlijk ook. Goed onderwijs en veel aandacht voor eigenheid, vertrouwen, ontwikkeling en verbinding vind je op al onze scholen. Voor de komende jaren hebben we de ambitie om onze onderwijskwaliteit stevig te borgen en om zelf ook veel van en met elkaar te leren.

Vanuit Delta-onderwijs ondersteunen we onze scholen, op het gebied van onderwijs en kwaliteit, personeelsbeleid, ict, huisvesting, financiën en communicatie bijvoorbeeld. Op die manier kunnen de scholen zich vooral richten op goed onderwijs voor uw kind(eren). Ook zoeken we vanuit Delta-onderwijs, samen met onze partners SKO en Delta-voorschool, actief de verbinding met onze omgeving, met de gemeente Oosterhout, gezondheids- en welzijnsinstellingen, het voortgezet onderwijs in de regio en andere organisaties en verenigingen in de buurt van onze scholen.

Uw ervaringen, ideeën, meningen en bevindingen doen ertoe voor Delta-onderwijs. Daarom hechten we veel waarde aan medezeggenschap en aan uw deelname aan de oudertevredenheidsonderzoeken die we uitzetten. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor het onderwijs of de school van uw kind(eren), dan is het vaak logisch om daarover contact op te nemen met de school. Heeft u vragen, opmerkingen of ideeën voor Delta-onderwijs, dan horen we die natuurlijk graag. Neem gerust contact op via secretariaat@delta-onderwijs.nl.

Met vriendelijke groet,
College van Bestuur Delta-onderwijs Theo Lauwen en Niels Brans